Поделись новостями

Re: Поделись новостями

Сообщение sweetP » 03 мар 2019, 13:41

Может кто-то поделится новым сортом картошки? Хотим в этом сезоне посадить что-то новое.
Аватар пользователя
sweetP
 
Сообщений: 7
Зарегистрирован: 28 фев 2019, 13:04
Откуда: Украина

Re: Поделись новостями

Сообщение Владимир 61 » 03 мар 2019, 16:30

Все зхалежить від того де де Ви живете. На виставці Насінневий челендж буде багато цікавих сортів - фіолетові і інші.Я купив дієтичний сорт з Інституту картоплярства НАН України. Наступний челендж в Інституті Садівництва в Новосілках під Києвом 23 березня.Інституут картоплярства в Нємешаєво.
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Поделись новостями

Сообщение Владимир 61 » 03 мар 2019, 21:46

Главная страница » Очищение организма » Пшено очищает почки и нормализует высокое давление

Пшено очищает почки и нормализует высокое давление
Лечение почек пшеном очень эффективно. Пшено выводит камни и песок из почек, из мочевого пузыря, лечит цистит, помогает при женских заболеваниях.
Старинные, немного забытые методы лечения почек пшеном, которые можно применять и в наши дни.
Лечение почек пшеном — лучшие рецепты:
1. Стакан пшена промыть теплой водой, высыпать в 3-литровую банку и залить все горячей водой.После этого настаивать при комнатной температуре, укрыв чем-то теплым.
На следующий день Вы увидите белую взвесь в воде. Вот она и есть ваше лекарство.Пейте жидкость в любых количествах и когда хотите. Как жидкость кончится, заливайте пшено снова кипятком и опять настаивайте. Пить можно до тех пор, пока вкус не изменится. Тогда брать новый стакан пшена.
2. Лечение почек пшеном при воспалительных процессах в почках, мочеточнике и мочевом пузыре.
Пшеном наполнить половину 3-литровой банки, полностью залить кипятком, тщательно перемешать, укрыть и на сутки оставить. Слить всю жидкость и пить ее целый день безо всяких ограничений. Продолжать курс неделю.
Оставшееся пшено можно не выбрасывать, а сварить из него, например, кашу. Для каждого дня употребления готовить отвар из новой порции пшена.
Еще один рецепт с пшеном, который вылечит воспалительные процессы в мочевой системе.
Стакан пшена тщательно перебрать, а также промыть в холодной воде. Поместить пшено в 3-литровую банку, залить 2 стаканами теплой кипяченой воды и три минуты очень энергично взбивать руками. Полученную белесую массу пить без всяких ограничений.
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Поделись новостями

Сообщение $adovnica » 03 мар 2019, 21:54

Владимир 61, там можна придбати сорти чи то тільки виставка?
Аватар пользователя
$adovnica
 
Сообщений: 12
Зарегистрирован: 03 мар 2019, 13:46
Откуда: Украина

Re: Поделись новостями

Сообщение Владимир 61 » 04 мар 2019, 17:26

БЕР
23
Ярмарок "Плодово-ягідний челендж" у Києві
Публічна · Організовує Tatiana Sitnik
ЦікавитьПоширити
clock
Субота, 23 березня 2019 р. з 10:00 по 17:00
pin
Інститут садівництва НААН
с. Новосілки, вул. Садова, 23, 03027

Там можна придбати насіння у професійних працівників інститутів садівництва та городництва, а також у аматорів, завести нові знайомства прихильників пермакультури та органічного зенмлеробства. Розсада, щепи, насіння і навіть продукти здорового харчування.Можна обмінятися своїми екземплярами.


Взято з

https://www.facebook.com/events/3277373 ... _tab=about
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Поделись новостями

Сообщение Владимир 61 » 12 мар 2019, 17:21

Tatiana Sitnik
30 хв. ·
Важлива організаційна інформація! Карта проїзду на Ярмарок #НасіннєвийЧелендж 23 березня 2019 (сб)!

СЕМІНАР «Вітчизняні інновації сучасного садівництва: сорти, технології, продукти переробки»
ЯРМАРОК «Плодово-ягідний челендж»

Місце проведення – Інститут садівництва НААН (с. Новосілки Києво-Святошинський р-н Київська обл., вул.. Садова, 23).
Час проведення: 10.00-18.00.

Проїзд: від станцій метро «Виставковий центр», «Іподром» до зупинки «Музична школа», c. Новосілки, маршрутками №№ 821, 729.
Далі пройти до центрального корпусу Інституту садівництва НААН

Изображение
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Поделись новостями

Сообщение Владимир 61 » 13 мар 2019, 00:59

Родичі гарбузові (Cucurbitaceae) приховують від нас безліч сюрпризів. Наприклад, коли хтось українською мовою скаже Вам слово «тиква» - не спішіть вправлятися в лінгвістичних повчаннях. Цілком можливо, що співрозмовник мав на увазі представника роду Lagenaria. Ці рослини відомі під різними назвами - індійський кабачок, китайський огірок, пляшковий гарбуз, тасманійський біб та ще кілька десятків оригінальних назв.

Люди так давно вирощують тикву, що не зовсім певні, де цю рослину зустріли вперше. Більшість дослідників вважають, що походить вона з Півдня Африки. У 2004 році було знайдено дикі популяції пляшкового гарбуза у Зімбабве [Decker-Walters, Deena S; Wilkins-Ellert, Mary; Chung, Sang-Min; Staub, Jack E (2004)]. Але ще в доколумбову епоху цю рослину вирощували в Новому Світі, тому перед нами ще один кандидат на відкриття Америки.

Спочатку вчені підозрювали, що цей мандрівник подорожував морем з Африки. Цю схему подорожі розкритикували у 2005 році, оскільки археоботанічна розвідка вказувала на те, що американські тикви більше споріднені з азійськими зразками, ніж з африканськими [Erickson, D. L; Smith, B. D; Clarke, A. C; Sandweiss, D. H; Tuross, N (2005)]. Всі підозри на поширення рослини впали на палеоіндіанців та їхні емігрантські настрої в кінці льодовикового періоду.
«Якби не так!» - сказали генетики, які опублікували у 2014 році дані з дослідження всього геному включно з плазмідами. Вони дійшли висновку, що американські зразки найбільш тісно пов'язані з дикими африканськими варіантами і могли проникати океаном багато разів [Kistler et al, 2014].

Молоді плоди рослини, що мають чудовий смак і дуже високі дієтичні якості, ідуть в їжу. Зрілі плоди використовуються для виготовлення посуду і сувенірів.
Як всі представники Cucurbitaceae, гарбуз містить кукурбітацини, які є досить токсичними сполуками і можуть викликати виразку шлунку.

Пам’ятайте, якщо певні соки корисні – це не означає, що варто чавити й безконтрольно пити сік з усього підряд.

Відомі кілька смертельних випадків від такого дієтичного харчування й особливо небезпечно маскувати смак пляшкового гарбуза іншими соками, адже тоді неможливо розпізнати надмірну гіркоту сировини.
Ментальний та фізичний дотик до тикви - на нашій демонстрації "Фрукти проти овочів" - https://www.facebook.com/events/363975381122731/
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Поделись новостями

Сообщение Владимир 61 » 13 мар 2019, 13:56

Учасник ярмарку Сквирська ДС органічного виробництва.
Улюблені відомі та нові сорти!
Київська обл., м. Сквира, http://doslidnepole.com.ua/

На ярмарку 23 березня буде таке різноманіття:

Морква "Шантене сквирська", середньоранній, високоврожайний, універсальний сорт!
Морква "Квітневська", середньопізній сорт
Морква "Жаринка", середньостиглий сорт
Буряк столовий "Делікатесний", середньостиглий
Огірок "Сквирський F1", середньоранній, бджілозапильний гібрид, стійкий до пероноспорозу
Огірок "Далекосхідний", середньостиглий сорт, стійкий до посухи і борошнистої роси.

Огірок "Сквирська новинка F1", середньоранній, стійкий до пероноспорозу. Придатний до консервування і засолювання.
- Стань сам селекціонером! Сіється в парі із батьківською формою. Насіння можна використовувати на наступний рік.

Капуста рання "Нісса", ранньостиглий сорт. Відносно стійкий проти фузаріозного в’янення, судинного та слизового бактеріозу. Відносно жаро- і посухостійкий. Стійкий проти розтріскування.

Горох овочевий "Котигорошок", середньопізній, консервного призначення

Квасоля овочева "Присадибна", середньостиглий сорт, стійкий до антракнозу

Квасоля овочева "Тосик", ранньостиглий, стійкий до антракнозу і бактеріозу.

Редька посівна "Сквирська чорна", середньостиглий сорт, Універсальний. Лежкий

Редька посівна "Сквирська біла", середньостиглий сорт, Лежкий, відносно стійкий до ураження бактеріозом

Перець солодкий "Подарок молдови", середньоранній сорт. Стійкий до фузаріозного в'янення. Рекомендується для вживання в свіжому вигляді і для консервування.

Кріп "Грибовський", швидкостиглий сорт. Щоб постійно мати свіжу зелень кропу, висівати його треба в декілька строків, через кожні 10-15 днів. Сорт ціниться за гарні товарні якості та відмінний смак при засолюванні.

Петрушка Місцева. Скоростиглий, урожайний, листя мають сильний аромат і містять до 100 мг вітаміну С на 100 г сирої маси.

Кукурудза цукрова "Русалка", Середньостиглий. Слабо уражується пухирчастою сажкою. Порівняно посухостійкий, вимогливий до родючості грунту. Консервне призначення.

Цибуля "Сквирська", Середньостиглий. Лежкий

Помідор "Король Гумберт", Детермінантний, середньостиглий, середньорослий сорт для теплиць і відкритого грунту. Сорт переважно для цільноплідного консервування та приготування томатної пасти, кетчупів.

Помідор "Іскорка", Сорт ранньостиглий, транспортабельний, лежкий. Використовують в свіжому вигляді для безпосереднього забезпечення ринку, консервування та засолювання

Помідор "Волове серце", Середньостиглий сорт. Надзвичайно гарний, високоврожайний сорт з дуже великими плодами серцеподібної форми, рожевого забарвлення, масою від 130 до 450 г, в залежності від умов вирощування. Плід дуже м`ясистий, має велику кількість насінних комірок.

Помідор "Жовтий здоровань", Помідори можна охарактеризувати як середньоранні. Плоди володіють солодким смаком і тонким ароматом.

Помідор "Великий рожевий", Помідори цього сорту відрізняються прекрасним солодким смаком, соковитістю, досить великими, до 300 грам розмірами

Помідор "Сливовидні довгі", Сорт середньостиглий, високоврожайний, детермінантний. Вирощувати через розсаду або посівом насіння в грунт. Стійкий до перезрівання і механічних пошкоджень. Універсального призначення

Помідор "Перцевидний" відноситься до середньостиглих сортів сливовидної форми. Плоди цього сорту здатні прикрасити будь-який святковий стіл. Слід також зазначити, що вони містять більше цукрів, ніж звичайні томати і тому їх можна використовувати в приготуванні дитячого харчування, пюре і соку. Перцевідние добре підходить для вирощування, як у відкритому грунті, так і для теплиці.

Ромашка лікарська "Органічна Білосніжка"
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Поделись новостями

Сообщение Владимир 61 » 13 мар 2019, 15:37

23 березня на ярмарку зустрічайтесь з Сергей Коженевский, Водоспад, Центр професійного садового інструменту "Водоспад"!
Це зустрічі для бородатих садівників, пермакультурщиків, ландшафтних дизайнерів.

- Основною діяльністю компанії «Водоспад» є постачання на територію України професійного садового інструменту. Від усіх тих виробників, які надають найкращі пропозиції для всіх садівників світу. Тобто, метою нашої програми було заключити контракт із цими виробниками і постачати собі інструмент, яким садівники в усьому світі працюють.
Приїжджаємо в Швейцарію – там інструмент, яким вони працюють. І ми його сюди привезли. Приїжджаю у Францію – вони працюють. Ми привезли. Тобто практично все, що потрібно для наших садівників по обслуговуванню садів, ми вже маємо в Україні.
Тепер потрібно формувати групу людей, які будуть уміти працювати інструментом і забезпечувати вирощування плодової продукції на новому рівні.
Чому? Тому що ми всі знаємо, що хвороби (рослин) йдуть вперед. І постає важливе питання: як і чим правильно формувати та обрізати, наприклад, яблуні.
Я думаю, що більшість людей розуміють, що догляд за садом без обрізки – неможливий.

Садівнику потрібен якісний інструмент!

— з Сергеєм Коженевским.
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Поделись новостями

Сообщение Владимир 61 » 13 мар 2019, 15:44

Учасник ярмарку в Новосілках.

Изображение
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Пред.След.

Вернуться в Обмен опытом

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6

cron