А поговорить...

Спонсор форума
Изображение

Re: А поговорить...

Сообщение Владимир 61 » 12 сен 2018, 14:34

Як швидко вбuтu грuп в перші години: Забутий рецепт paдянського хіpyрга

Рецепт радянського хірурга.

Не можна вживати багато солі – це знають всі.

Захоплення занадто солоними стравами шкодить здоpoв’ю, викликає проблеми з затримкою рідини в організмі.

А ось використовувати сіль як лікувальний засіб дуже навіть корисно.

Сольовий розчин здатний зняти запалення, ним промивають ніс і глотку. Які ще чудеса може творити проста кухонна сіль?

Цей рецепт перевірений лікарем І.І. Щегловим, який використовував його для лікування поpaнених солдатів під час Другої світової війнu!

Про нього розповіла його медсестра.

Читайте також: Подорожник з медом або цукром – найцінніші ліки на цілий рік!

За розповідями медсестри, хіpyрг за допомогою гіпертонічного розчину кухонної солі лікував досить серйозні paни, які через 3-4 дня переставали гнoїти і ставали рожевими.

Висока температура при використанні такого методу спадала. Випадків смepтності у Щеглова практично не було.

Як таке можливо?

Справа в тому, що сольовий розчин абсорбує рідину з патогенною мікрофлорою, всмоктуючи всі нечистоти, і очищає тканини.

Які правила використання сольової пов’язки?

1) Відсоток солі в розчині повинен бути не більше 10 відсотків. Краще менше, ніж більше!
Пов’язка з розчином більшої концентрації може привести до руйнування капілярів в тканинах в області накладення.

2) Матеріал, який використовується для накладення пов’язки, повинен бути повітропроникний ( “дихаючим”).
Це обов’язковий пункт! Використовуйте натуральну тканину – лляну або бавовняну, багаторазово вживану і не один раз прати.

Якщо використовуєте марлю, складіть її в 8 шарів. Будь-який інший із зазначених матеріалів – в 4 шари.

3) Дія сольової пов’язки поширюється тільки на ту ділянку, на яку вона накладена.

4) Таке лікyвання може бути досить тривалим – знадобиться не менше тижня для того, щоб побачити ефект від використання сольових пов’язок.

5) Розчин під час накладення пов’язки повинен бути досить гарячим.

Тканину викручувати середньо – вона не повинна бути дуже сухою і не дуже вологою. Прибинтуйте її бинтом або прикріпіть лейкопластирем.

Як використовувати сольову пов’язку при конкретних хворобах?

1) Якщо у вас нежить або головний біль, накладіть кругову пов’язку на лоб і потилицю.

Нежить проходить через 1-1,5 години.

Для позбавлення від головного болю пов’язку краще потримати до ранку.

2) Якщо ви відчуваєте, що зaxворіли на застуду або грuп, одразу ж застосовуйте метод, описаний вище.

Якщо ви все ж упустили час, крім пов’язки на голову доведеться накласти ще одну на спину (2 шари вологих і 2 шари сухих рушників).

Пов’язки залиште на всю ніч.

Проведіть близько 4-5 процедур.

А ось ще декілька порад, як правильно готувати сольовий розчин.

Це важливо!

1) В одному літрі теплої кип’яченої води (дощової або дистильованої) розчиніть 3 ст. л. харчової солі без верху. Ретельно розмішайте.

2) Візьміть 8 шарів натуральної тканини, замочіть її в розчині на 1 хвилину. Злегка відіжміть, щоб не текло.

3) Накладіть цю сольову пов’язку на хворе місце, добре прибинтуйте або закріпіть лейкопластиром. Зверху обов’язково покладіть шматок натуральної вовни (бажано баранячої). І лягайте спати.

4) Вранці все зніміть. Повторіть процедуру і на наступний вечір перед сном.

Пам’ятайте, що інформація в статті носить ознайомчий характер, а при будь-якому лікуванні консультація лікаря є обов’язковою!

Взято з

https://ukrainians.today/yak-shvydko-vb ... o-hipyrga/
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: А поговорить...

Сообщение Владимир 61 » 12 сен 2018, 14:37

Вuявляється, є легкий спосіб зберегти кавун свіжим до Нового року. Пocпiшaйте, щe нe пізно

Середина вересня, сезон баштанних підходить до завершення, і незабаром свіжий кавун можна буде лише купити в гастрономічних бутіках, заплативши істотну суму. Однак, виявляється, є легкий спосіб зберегти кавун свіжим до Нового року.

Глину розведіть водою до консистенції сметани і нанесіть цю суміш на кавун. Товщина глиняного покриву повинна досягати 1-1,5 сантиметрів. Коли суміш висохне, помістіть кавун у прохолодне сухе місце. Наприклад, у підвал. А коли взимку вирішите поласувати кавуном, попередньо помістіть його в воду, щоб було легше очистити.

Для тривалого зберігання краще вибрати невеликий кавун з непошкодженою шкіркою. При цьому, шкірка не повинна бути м’якою.

У період зберігання слідкуйте, щоб в підвалі не з’явилася сирість.

Взято з

https://ukrainians.today/vuyavlyayetsya ... -ne-pizno/
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: А поговорить...

Сообщение wari2011 » 13 сен 2018, 19:02

Владимир 61 писал(а):12 ядовитых цитат Джорджа Карлина

Джордж Карлин (1937-2008) — американский комик в жанре стэнд-ап, который знаменит тем, что его высказывания были невероятно циничными и затрагивали даже самые «неприкосновенные» стороны жизни: религию, семью, политику, защиту природы и т.д. Его шутки нравились далеко не всем, но невозможно не признать: они всегда попадали «в яблочко», и потому шоу Карлина посещали миллионы людей, способные посмеяться над самими собой.
Знаете, как я описываю экономические и социальные классы в этой стране [США]? Верхний класс держит все деньги, не платит ни цента налогов. Средний класс платит все налоги, делает всю работу. А бедняки тут... чисто для того, чтобы наводить ужас на средний класс. Чтобы он продолжал приходить на работу.
***
Посмотрите, в каком мире мы живём. Точнее, во что мы этот мир превращаем. Вырубаем леса, осушаем реки и озера, выкачиваем нефть, строим заводы и фабрики, атомные станции... «Человек — венец творения Господа»?! Да любая плешивая крыса на наших помойках более совершенна, чем мы. У неё хотя бы нет тяги к саморазрушению, она живёт в гармонии с окружающим миром, в каких бы условиях не оказалась. А мы? Язва на теле планеты. Паразиты, от которых давно пора избавиться.
***
Вот что такое дом — это место, где хранится ваше барахло, пока мы уходим из него, чтобы добыть... ещё барахла!
***
Мы говорим слишком много, любим слишком редко и ненавидим слишком часто. Мы знаем, как устроить обеспечить своё проживание, но не как устроить свою жизнь. Мы добавили года к жизни, но не жизни к годам. Мы слетали на Луну и обратно, но не можем перейти улицу и познакомиться с новым соседом. Мы покорили открытый космос, но не свой внутренний мир.
***
Война — это способ богатых людей защитить свои интересы, посылая детей среднего и бедного классов на смерть.
***
Недавно я понял, для чего нужна электронная почта — чтобы общаться с теми, с кем не хочешь разговаривать.
***
Вот ещё кое-что, чего я не понимаю: кассеты для повышения мотивации, книги для повышения мотивации. Что это такое? Почему вдруг всем понадобилась дополнительная мотивация? Ведь всё же просто. Вы либо хотите, либо нет, в чём загвоздка? К тому же, если вам хватило мотивации, чтобы пойти в магазин и купить эту книгу, может, вы уже достаточно мотивированы, и вам больше не нужна книга. Положите её на место, скажите клерку «Иди ***, я мотивирован!» и идите домой.
***
Каждый третий житель планеты страдает от той или иной формы психического заболевания. Подумайте о ваших двух лучших друзьях. Если они в порядке, то это, должно быть, вы.
***
Задумайтесь о том, насколько туп среднестатистический человек, а затем прикиньте в уме, что половина из них еще тупее.
***
Настоящее хобби нашего поколения — это нытье и тупая болтовня ни о чем. Неудачные отношения, проблемы с учебой, начальник-мудак. Это всё полная фигня. Если у тебя ничего не получается, то есть только один мудак — это ты. И ты сильно удивишься, если узнаешь, как много можно изменить, просто оторвав жопу от дивана.
***
Воевать ради мира — это как трахаться ради девственности.
***
Я никогда не мог понять гордости за нацию. Как по мне, гордость должна относиться к чему-то, чего ты сам достиг, а не к тому, что вышло случайно. Быть ирландцем — это не умение, а сраная случайность. Ты же не скажешь «Я горжусь, что родился 16 мая» или «Я горжусь предрасположенностью к раку толстой кишки». Так какого *** ты гордишься тем, что ты американец, ирландец или прочая шваль?



Истина, сохраняю себе эти цитаты!
wari2011
 
Сообщений: 17
Зарегистрирован: 07 май 2016, 17:59

Re: А поговорить...

Сообщение Владимир 61 » 13 сен 2018, 20:30

Ось 4 звички Ейнштейна, які зроблять вас мудрішими і впевненішими в собі
Ось 4 звички Ейнштейна, які зроблять вас мудрішими і впевненішими в собі
Поширити 0
За Фрейдом


Iheartintelligence опублікувало статтю, яка допомагає читачам вийти за рамки їх розуміння світу, використовуючи 4 способи, наведених нижче.

«У житті я керуюся двома правилами: потрібно дізнатися завтра про світ більше, ніж знаєш про нього сьогодні, потрібно допомагати людям долати страждання. Ви навіть не уявляєте, до чого вас призведе ця філософія».

Ніл Деграс Тайсон

Що ви такого дізналися сьогодні, чого не знали вчора? Ви давно вже не маєте часу на читання книг?

Пробудіть свій розум, підгодуйте свою інтелектуальну цікавість.


Ці прості звички допоможуть вашому мозку вийти за межі сьогоднішніх можливостей!
1. Навчайтеся чомусь кардинально новому

Коли ми говоримо, що ми зараз навчаємося – це не завжди правда. Ви, звичайно, можете читати книгу, але вона тісно пов’язана зі сферою вашої діяльності, ви подорожуєте, але зазвичай одними і тими ж маршрутами.

Хоча б раз на місяць постарайтеся вийти зі своєї зони комфорту.
Прочитайте детективний роман, а не інструкцію по експлуатації ноутбука. Відвідайте церкву, навіть якщо ніколи цього не робили раніше. Підіть на курси макраме і здивуйте ваших близьких незвичайними сувенірами.
2. Сміливо запитуйте.

Для нас вже давно немає нічого дивного і незвичайного в цьому світі. Все навколо звичне і нудне. До тих пір, поки ви не почнете задавати питання!

Запитайте своїх дітей, що вони хотіли б змінити в світі. Запитайте вашого боса, про що він найбільше шкодує і, яке його найбільш грандіозне досягнення в роботі. Дуже уважно слухайте відповіді. Складіть ще більший список питань. Копайте ще глибше. Енштейн казав:
3. Повне занурення.

Як сказав Чак Палахнюк:

«Люди не слухають, вони просто чекають своєї черги, щоб поговорити».

Слід зауважити, що активне слухання – відмінна тактика для розмови: так ваш співрозмовник відчуває себе почутим.

Спробуйте бути пасивним слухачем: не критикуйте, не коментуйте, не порівнюйте сказане зі своїм життям, а просто слухайте. Не реагуйте ні внутрішньо, ні зовні допоки ваш співрозмовник повністю не закінчить думки.
Застосуйте цю комунікативну стратегію до будь-якого монологу, наприклад, до політичної промови або навіть до незв’язної розповіді вашої дитини про свій день в садку.

Чим більше ми поглинаємо інформації, тим більше ми вчимося.

Чим більше ми слухаємо, тим більш відкритим стає наш розум.
4. Активне спостереження.

Більшість з нас спостерігає за світом пасивно. Ми беремо до уваги тільки те, що, на нашу думку, відноситься до нас безпосередньо.

Погляньте на світ критично хоча б по 10 хвилин в день. Зверніть увагу на дрібниці. Яка ваша реакція на те, що відбувається навколо? Запитайте себе: чому ви бачите те, що бачите? Як це вас характеризує?

«Живи так, як ніби ти помреш завтра. Вчися так, як ніби повинен жити вічно»

– говорив Махатма Ганді.

Вам сподобалася стаття? Чи використовуєте ви наведені способи у Вашому житті?

Взято з
https://www.facebook.com/groups/1764952 ... p_activity
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: А поговорить...

Сообщение Владимир 61 » 17 сен 2018, 12:46

12 вересня о 15:25

ОСІННЯ ДЕПРЕСІЯ - ПРАВДА ЧИ МІФ І ЯК З НЕЮ БОРОТИСЯ

Близько 80% населення в осінній період піддаються розладу психіки, що проявляється у тривалому зниженні настрою, пригніченності, втраті здатності переживати радість, апатії, негативному мисленні і загальниому занепаді сил. Розповідаємо, як подолати і попередити такі стани

Із кожним новим днем відчуття літа з властивою йому легкістю, теплом і веселощами стає все більше схожим на приємний спогад. Прохолодні ранки і вечори, похмуре небо, листя, яке поступово падає з дерев, свідчать про незворотнє: осінь от-от стане повноправною господинею часу і пустить у хід більш потужну зброю - затяжні дощі, які не віщують нічого доброго, лише ще більше вогкості, сірості і холоду.

Якщо романтичні натури (поети та художники) ще здатні розгледіти в цьому свою особливу красу і черпати з осені натхнення, подібне до літнього, то у більшості, а їх за статистикою 80% населення, зміна пір року викликає тривале зниження настрою, пригніченість, втрату здатності переживати радість, апатію, негативне мислення і загальний занепад сил. Медики називають такий стан "сезонним розладом психіки", або "осінньою депресією".

Тимчасова реакція або серйозне захворювання: Що ми знаємо про осіннью депресію
Багато років депресія не вважалася серйозним захворюванням, яке вимагає негайного лікування, швидше, тимчасовим явищем, що може пройти і саме собою. Однак зараз Всесвітня організація охорони здоров'я стверджує, що депресивний стан небезпечний - він є другим за поширенням фактором, який призводить до непрацездатності населення і стає причиною понад 120 тис. самогубств, які відбуваються щороку в європейському регіоні.

До речі, всього, за даними організації, від депресії страждає до 40 млн європейців на рік.

Становище значно погіршується тим, що незважаючи на поширеність депресії і її здатність розвиватися у будь-якої людини на всіх етапах життя, цей розлад психіки все ще часто не розпізнають і не лікують. Від загальної кількості людей, які страждають від депресивного стану, необхідну допомогу отримують лише 25%. Медики стверджують: всьому виною недостатня обізнаність про негативні наслідки депресії і страх перед упередженим ставленням або дискримінацією суспільства у разі звернення за допомогою.

Головне - докладати зусилля: Як побороти осінню депресію
Лікування депресії середньої і важкої форми часто не обходиться без відвідування лікаря-психіатра і прийому антидепресантів, однак позбутися від сезонних розладів психіки будь-якої форми найчастіше неможливо без докладання власних зусиль і підтримки близьких.

Що ж потрібно зробити, якщо ви запідозрили, що у вас починається депресія?! Порад медиків на цей рахунок досить багато, але ми зупинимося лише на п'яти з них, які видалися нам головними:

1. Перегляньте свій раціон
Тим, кого час від часу долає сезонна депресія, не рекомендується в осінній період мучити свій організм дієтами. Дефіцит вітамінів, мінералів і білкової їжі в комбінації з емоційним стресом, який неодмінно виникає у відповідь на обмеження кількості їжі, створює ідеальний ґрунт для мінорного настрою.

Якщо ж осіння депресія вже захопила емоції в полон, слід вживати більше натуральних антидепресантів: продуктів, що стимулюють синтез серотоніну (банани, фініки, горіхи, морську рибу, молочні продукти, яскраво забарвлені фрукти і овочі, гіркий шоколад).

Крім цього, сезонні розлади психіки потребують поповнення нестачі вітаміну D. У цьому допоможуть: яловича печінка, жирні сорти риби, морські водорості, сири, курячі жовтки, вершкове масло.

А ось від кофеїну рекомендують відмовитися і віддати перевагу вітамінним напоям: свіжовіджатому грейпфрутовому, апельсиновому, морквяному, буряковому сокам.

Також осіння депресія може бути подолана цілющими здібностями настоїв звіробою, липи, глоду, чебрецю, шипшини.

При цьому важливо пам'ятати, що депресія не лікується спиртними напоями або психотропними речовинами – вони лише ускладнюють її.

2. Робіть акцент на спорт
Ще одним із дієвих інструментів боротьби з сезонними розладами психіки є фізичні навантаження. Депресія послабиться при пробіжках у лісовій зоні, тривалих прогулянках у парку, футбольних турнірах, походах у гори, плаванні.

Крім цього, позитивний ефект дадуть заняття йогою, ушу, фітнесом, шейпінгом і аеробікою.

Справа в тому, що при активних рухах прискорюється кровотік у головному мозку, поліпшується метаболізм, синтезуються гормони задоволення – ендорфіни, за рахунок чого зникає депресія.

3. Дотримуйтеся режиму дня
Хоча в осінню пору години світлового дня скорочуються, не можна допускати, щоб збивався режим дня. Особливо час відходу до сну. Адже майже завжди депресія супроводжується безсонням, яке, в свою чергу, викликає ще більше нервове напруження і знижує працездатність.

Пам'ятайте, для хорошого сну до ліжка слід йти в один і той же час; вечеряти не пізніше, ніж за 2 години до відбою; не напружувати мозок перед сном науковими дослідженнями; відмовлятися від переглядів ввечері фільмів жахів і емоційних телепрограм; обладнати своє спальне місце якісним матрацом, симпатичною постільною білизною і зручною подушкою; добре провітрювати приміщення і притримуватися температурного режиму не вище 20 градусів; приймати у вечірній час теплу ванну з хвойним екстрактом; випивати склянку трав'яного седативного збору.

4. Не відмовляйтеся від улюблених справ і творчості
Повернути добрий настрій під час осінніх місяців багато в чому здатна творчість. Депресія відступить при відвідуванні художніх виставок, класичних театральних постановок, концертів, перегляду комедій або при пробах себе в живописі, бісероплетінні, вокальному мистецтві.

Для наблюдения на природе, рыбалке, охоте799 грн.
Прибор для деликатной чистки ушей499 грн.
Элегантно обновите интерьер своего дома399 грн.

Фото з відкритих джерел
Крім цього, важливо не відмовляти собі у справах, які до депресії вам приносили радість, а також спілкуванні з близькими і друзями. Люди схильні швидше відходити від негативу, якщо відчувають небайдужість оточуючих.

5. Звертайтеся за допомогою при суїцидальних думках
Одним із важливих моментів подолання осінньої депресії є емоційна підтримка. Якщо ви відчуваєте, що не справляєтеся зі своїм депресивним станом і негативне мислення переважає, аж до думок про зведення рахунків з життям - варто звернутися за допомогою до близької людини або спеціаліста. Не обов'язково психотерапевта

Взято з

https://www.facebook.com/groups/1707118 ... p_activity
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: А поговорить...

Сообщение Владимир 61 » 20 сен 2018, 11:37

Бардакош – трава для похудения, которую нашли еще много столетий назад!



Уже многие годы женщины стремятся иметь привлекательный вид и стройную фигуру.

Сегодня традиционная медицина значительно отличается от химико-фармакологических продуктов. Несомненно, различные травы оказывают мягкое воздействие на организм, не причиняя ему вреда.

Если правильно применять лечебные травы, то они поспособствуют ускорению обмена веществ, помогут избавиться от хронических заболеваний и очистят кишечник. Единственным минусом таких трав является долговременный период ожидания результата. Но при использовании фитотерапии для похудения можно быть уверенным в надежности и эффективности.

Бардакош – трава для похудения, которую нашли еще много столетий назад, стала популярной уже в нынешнее время. Ее преимущества заключаются в том, что она способна хорошо очистить организм, вывести шлаки и токсины, а также увеличить объем желудочного сока, что немаловажно для лучшего расщепления пищи.

В традиционной медицине траву бардакош применяют при лечении разнообразных болей, женских заболеваний, психического расстройства, заболеваний желудочно-кишечного тракта, сахарного диабета, астмы, аллергических реакций, гепатита и травм.
Свойства травы бардакош

Бардакош помогает худеть, но не так быстро как хотелось бы. Помимо этого свойства его можно использовать в качестве добавки с лечебным действием.

Известно, что трава бардакош способна:

Восстановить ткани.
Оказать заживляющее действие.
Проявить некоторый седативный эффект.
Оказать противовоспалительное действие.

Также отмечаются и полезные хозяйственные свойства травы бардакош: она считается отличной приправой для блюд. К примеру, в Италии, ни одна пицца не обходится без этой специи.
Применение травы бардакош

Необходимо заварить столовую ложку бардакоша в кипятке (пол-литра), после чего он должен настояться, а после остывания раствор процеживается и принимается на протяжении дня. Разумеется, что лучше всего принимать раствор в сочетании с физическими упражнениями и диетой.

Еще одним способом применения травы является приготовление чаев.

Заварить траву в термосе и принимать перед едой по 150-200 грамм.
Залить 1 ч.л. сухой травы 1ст. кипятка и дать настояться около получаса под крышкой.
В таком же соотношении пропорций залить траву кипятком и прогреть на водяной бане около 20 минут. Употреблять по 200 грамм перед употреблением пищи.

.
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: А поговорить...

Сообщение Владимир 61 » 22 сен 2018, 12:30

Изображение

Робіть цю маску 1 раз в тиждень і ваша шкіра виглядатиме на 10 років молодшою, без вікових плям, зморшок і навислих повік!

Вони вже випробувані не одним поколінням жінок і діють вони набагато краще і ефективніше, ніж більшість кремів, що продаються на ринку.

Ці засоби варто застосують ще й з цих трьох причин:

1. Натуральні компоненти

2. Економічно

3. Ефективно

Деякі люди навіть не знають про природні засоби. А згодом ці люди вважають, що натуральні засоби не вирішують такі проблеми, тому вони в кінцевому підсумку йдуть на плacтичну опepацію. Але не всі опepaції мають позитивні результати, а також вони мають побічні дії і протипоказання.

Всі маски, які ми пропонуємо вам сьогодні, приготовлені на яйцях.

Це не випадково!

Яйце багате на вітаміни і мінерали, які відмінно підходять для усунення зморшок, плям, вугрів і навіть шрамів.

Перша маска

Допоможе позбутися від навислих повік, зморшок, набряків і темних кіл навколо очей.

Нанесіть на чисту шкіру навколо очей трішки яєчного білка за допомогою ватного диска. Коли маска висохне, змийте її прохолодною водою.

Застосовуйте 1 раз в тиждень.

Друга маска

Якщо ви хочете позбутися від зморшок і мати ідеальний тон шкіри, тоді ця маска вам допоможе.

Збийте 1 яєчний білок в піну і додайте в неї 1 чайну ложку борошна. Можна використовувати вівсяне, лляне, кунжутне, пшеничне, рисове або горохове (борошно можна легко приготувати, подрібнивши крупу за допомогою кавомолки або блендера) Ви також можете використовувати крохмаль кукурудзяний або картопляний. Добре перемішайте і нанесіть на чисту шкіру обличчя, шиї і дeкольте.

Читайте також: Якщо після візиту до стоматолога у вас з’явився такий горбик, викликайте швидку

Змийте теплою водою. Бажано застосовувати 1 раз в тиждень. Результати ви помітите вже після першого разу.

Третя маска

Якщо у вас є темні круги і мішки під очима і ви хочете їх позбутися, то ця маска буде відмінним рішенням. Візьміть 1 яєчний жовток, додайте 1 чайну ложку натурального меду і ½ чайної ложки мигдалевої або оливкової або кокосової олії, перемішайте до однорідного стану.

Нанесіть на чисту шкіру навколо очей, обличчя, шиї і декольте. Залиште діяти на 25-30 хвилин. Потім змийте водою.

Четверта маска

Якщо ви хочете позбутися від пігментних плям, то ми рекомендуємо вам цю супер ефективну маску. Змішайте яєчний жовток з 1 чайною ложкою оливкової олії і ½ чайної ложки свіжовичавленого лимонного соку.

Після цього нанесіть на чисту шкіру обличчя, шиї, декольте і кистей рук і залиште на 20 хвилин.

Потім просто змийте маску великою кількістю води. Потім на вологу шкіру нанесіть трохи кокосового масла.

Через лимон, не піддавайте себе сонцю на наступний день і захистіть шкіру кокосовим маслом.

П’ята маска

Вона відмінно живить, освітлює і розгладжує зморшки. Збийте яєчний білок в піну і додайте 1 чайну ложку натертого яблука або картоплі. Добре перемішайте і нанесіть на чисту шкіру на 20 хвилин. Змийте прохолодною водою, потім на вологу шкіру нанесіть невелику кількість мигдалевого масла.

Взято з

https://intermarium.com.ua/robit-tsyu-m ... lyh-povik/
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16


Re: А поговорить...

Сообщение Владимир 61 » 22 сен 2018, 16:13

7 Причин Чи не Давати Дітям Хліб

Всі ми з вами виросли на хлібі, вживаючи його кожен день на сніданок, обід і вечерю. Хліб - це проста, зручна і дешева їжа. Хліб - всьому голова, так говорили наші бабусі. З дитинства нас змушували вживати хліб і з супом, і з кашею, і навіть з макаронами! Хто з нас не чув, що не можна викидати хліб? Для старшого покоління хліб має велику цінність, статус чогось майже священного. Тому сама думка про шкоду хліба здається ледь не блюзнірською.
Хліб - всьому голова або голова всіх хвороб. Чому ж наші предки їли хліб і були здорові? Чорний хліб вважався основою здоров'я, що ж змінилося? А змінилося дуже багато чого! Наші прадіди їли зовсім інший хліб, з іншого зерна і зроблений за іншими технологіями. Отже, давайте розберемо 7 причин чому ж краще не давати дітям хліб, провівши паралель порівняння між колишніми часами і сьогоднішнім днем.

1. Вирощування і зберігання зерна
З чого робили хліб наші предки? Це було зерно вирощене на екологічно чистій землі, без додавання хімічних добрив. За старих часів зібрані снопи сушили перед молотьбою в стодолі чи клуні (яма з піччю без труби), після цього молотили і віяли на вітрі, сушили на сонці для зберігання. Тепер продукти вирощені без хімії називаються органічними!
У наш час пшеницю вирощують у величезних кількостях на землі, яку удобрюють хімічними добривами, рослини засипають пестицидами. Для зберігання зерна просушують його тепер хімічними засобами. Зерна необхідно захистити від грибків, бактерій і гризунів, які люблять покуштувати пшеницю, для цього теж використовують хімічні засоби.
Багато говорять про користь пшениці, про його незвичайну харчової цінності. Перевіряйте хто пише, про який саме зерні йде мова, на якій землі це зерно було вирощене, це органіка або рафінована борошно? Зерно ГМО або це рідкісні сорти пшениці наших предків? Наприклад, склад корисних речовин зерна вирощеного на землі України дуже відрізняється від зерна, вирощеного в Японії. Японські ґрунт і вода містять дуже мало мінералів. У кожній країні склад будь-якого зерна, овочу або фрукта буде відрізнятися в кілька разів. Ставтеся до всіх джерел інформації з обережністю, перевіряйте і вивчайте самостійно.

2. Рафінування борошна

Наші предки звичайний хліб пекли вдома з борошна грубого помелу. Це борошно, яка взагалі не проходить просіювання або невелике просіювання через сито. Ось взяли пшеницю, змололи - і ось вам і грубий помел.
Сьогодні борошно рафінують. Процес рафінування борошна є видалення з злаків так званих "баластних речовин", які, насправді, є найкориснішими складовими зерна. Для початку, з цільного зерна видаляється зерновий зародок - біологічно активна частина рослини. Потім видаляються висівки - квіткова оболонка, завжди була головним джерело клітковини в харчуванні людини, а також містить вітаміни групи В і мінеральні речовини. В наш час, коли землі виснажені, ми повинні боротися за кожний міліграм корисних речовин, а людина видаляє майже всі корисні речовини з зерна! Це робиться для кращого зберігання борошна. Таке борошно вже не дуже цікавить комах та жучків.

3. Відбілювання борошна

Біла мука в усі часи цінувалася своєю красою і білизною. Це найтонший помел, який виходить відсіювання борошна через найдрібніше сито, так отримували білосніжну борошно. Наші предки могли дозволити використовувати таку муку дуже рідко для особливих страв і випадків.
У наш час мука найвищих сортів дійсно має білий колір, але її вихід становить 10 кг на одну тонну зерна. Очевидно, що в масовому хлібопеченні її використовувати просто не вигідно, а так як покупцеві подобається білий хліб, то борошно відбілюють штучно. Ми і сьогодні відбілюємо борошно, обробляючи її хлором, двоокисом хлору і броматом калію. Замість того щоб спробувати відтворити оригінальний вітамінно-мінеральний склад необробленої борошна, ми додаємо дуже скромну кількість добавок, в тому числі синтетичну фолієву кислоту. Синтетична фолієва кислота - шкідлива добавка, яка підвищує ризик захворюваності на рак. У США, Канаді та зовсім недавно Чилі коефіцієнт захворюваності на колоректальний рак підвищився після впровадження обов'язкового збагачення борошна цим елементом. У деяких країнах вже заборонили додавати фолієву кислоту в борошно, наприклад в Норвегії. На відміну від синтетичної фолієвої кислоти, фолат з натуральних джерел живлення, особливо, із зелених овочів, захищає від раку і простати.

4, Дріжджі

Простий селянський хліб пекли на домашній заквасці, в кожній родині були свої оригінальні рецепти. Закваски - це рідке тісто, сквашене за допомогою власних хлібних бактерій або, хмелю.
Сучасний звичайний хліб в магазині печуть на термофільних дріжджах. Термофільні дріжджі стали популярні по всьому світу, промисловий хліб набрав свої обороти, це було дуже важливо після війни, коли не вистачало їжі. Для виробництва дріжджів використовується 36 видів основного і 20 видів допоміжного сировини, абсолютна більшість якого ніяк не назвеш харчовим. Дріжджі насичуються важкими металами (мідь, цинк, молібден, кобальт, магній та ін.) І іншими, не завжди корисними нас, хімічними елементами (фосфор, калій, азот і т.д.).
Ці дріжджі, також носять назву сахароміцетів, використовуються при випічці хліба, в пивоварінні і виробництві спирту, сахароміцети дуже стійки і не руйнуються ні під дією високих температур, ні в процесі перетравлення продукту ШКТ людини. У свою чергу, дріжджові клітини виробляють отруйні речовини, які, в силу свого малого розміру і молекулярного ваги, поширюються по всьому організму, отруюючи і вбиваючи його.
Дріжджові грибки існують в природі і потрапляють в наш організм в невеликих кількостях з повітря, з різних продуктів, з такою невеликою кількістю наш організм прекрасно справляється. Однак в одному кубічному сантиметрі зрілого тесту на термофільних дріжджах присутня 120 мільйонів дріжджових клітин! Це занадто велика армія ворогів потрапляючи в наш кишечник розмножується дуже швидко, дріжджові грибки порушують мікрофлору кишечника, що сприяє гнильним процесам і перешкоджає нормальному травленню. Корисні бактерії витісняються дріжджовими грибками і шкідливими (гнильними) бактеріями, як результат - дефіцит необхідних вітамінів і мінералів. Будь-які грибки (в тому числі, дріжджі) здатні виробляти, в процесі своєї життєдіяльності, крім інших токсичних речовин, ще й антибіотики. Таким чином, ми створюємо ідеальну кислу атмосферу для всіляких шкідливих процесів, в тому числі для розмноження паразитів. Пам'ятайте, немає здорової мікрофлори - немає імунітету, немає здоров'я!

5. Нова Пшениця генної інженерії

Для прискорення і високих врожаїв були створені мутантні карликові сорти пшениці в 60-і роки минулого століття призвело до катастрофічних наслідків у вигляді епідемії ожиріння і серцево-судинних захворювань. Нові сорти пшениці вирощують по всій планеті, сьогодні вже складно знайти ті старі зернові, які їли наші предки! Доктор Вільям Девіс, кардіолог-профілактик з Вісконсіна і автор книги «Хлібний живіт: позбувшись пшениці, позбудешся від зайвої ваги і знайдеш здоров'я», стверджує: «Пшениця в певний момент в історії своєї еволюції - можливо, 5 тисяч років тому, але, швидше за все, 50 років тому - зазнала кардинальних змін ». Більше тридцяти років ми знаємо, що пшениця підвищує рівень глюкози крові більше, ніж цукор, але чомусь продовжуємо думати, що це неможливо. Проте це факт, лише деякі продукти викликають таке підвищення рівня цукру в крові, як пшениця. Підвищення рівнів глюкози та інсуліну в свою чергу провокує вугровий висип, облисіння і формування кінцевих продуктів посиленого глікозилювання - речовин, що прискорюють процеси старіння. Усунення пшениці з раціону вчений вважає відмінною профілактикою ревматичного артриту, раку кишечника, кислотного рефлюксу, синдрому подразненого кишечника, інсульту і катаракти.
У нових гібридах пшениці міститься 95% білків двох батьківських сортів, а ось решта 5% білків унікальні, і їх неможливо виявити в батьківських культурах! Ці 5% білків нові для нас, чого від них чекати, ми поки можемо тільки здогадуватися. Саме ці 5% білкової структури злаку, викликають у людини високу залежність від сучасної пшениці.
Всі знають, що цукор і алкоголь створюють відчуття гарного самопочуття і спокушають повернутися і повторити. Але що щодо продуктів, що містять глютен, наприклад цільнозернового хліба і вівсянки швидкого приготування? Сама ідея, що клейковина може викликати задоволення і звикання, здається дивною і страшною. Нам необхідно заново оцінити такі продукти і їх місце в нашому раціоні.

6. Шкода глютену

По-перше, слово глютен означає - клей (від англ., Glue - клей), це клейковина, липкий білок, який міститься в більшості зернових. Сучасне виробництво харчових продуктів, включаючи генну інженерію, дозволило нам вирощувати зерна, що містять в 40 і вище разів більше глютену, ніж культивувалися лише кілька десятиліть тому. Наші предки вживали зерно, в якому було в два рази менше глютену!
Щоб зрозуміти, чим шкідливий глютен, потрібно ближче познайомитися з будовою кишечника. Його внутрішні стінки покриті ворсинками, які допомагають перетравлювати їжу і всмоктувати вітаміни, мінерали, мікроелементи.
Липкість глютену заважає засвоювати поживні речовини, ворсинки розгладжуються і погано переварена їжа перетворюється в пастоподібні речовина, яке подразнює слизову оболонку тонкого кишечника. У підсумку ви отримуєте біль в животі, запори, сухістю шкіри, випаданням волосся, ламкістю нігтів, блідість, втома, мігрені, дратівливість та інші симптоми. Крім цього, підвищений вміст у пшениці сірковмісних амінокислот стимулює вироблення сірчаної кислоти, що стає причиною вимивання корисних мінералів з кісткової тканини.
Багато хто вважає, що тільки ті, хто страждає на хворобу целіакія, повинні хвилюватися на цю тему. На жаль це не так! Вже є багато досліджень в області ураження мозку, пов'язані з глютеном. Так, наприклад, Девід Перлмуттер, доктор медицини, практикуючий невролог, написав книгу «Їжа і мозок», в якій розповідає теорію і свій особистий досвід лікування пацієнтів безглютенової дієтою. Він стверджує, що глютенова чутливість, з целіакію або без, підвищує продукцію запальних цитокінів, які є основними факторами розвитку нейродегенеративних станів.
Руйнівна імунологічна реакція, робить негативний вплив на мозок, провокуючи епілепсію, старече слабоумство і навіть незворотні пошкодження головного мозку. Жоден орган не має більшу чутливість до шкідливих ефектів запалення, ніж мозок. Доктор розповідає про те, як важко хворі пацієнти видужували завдяки зміні в харчуванні і переходу на безглютенової дієту.

7. Добавки

Для тих, хто можливо не знає, маргарин був першим продуктом, отриманим на основі технології пропускання водню (гідрогенізації), завдяки чому рідке рослинне масло стає твердим. Такий процес збільшує термін зберігання і самого масла, і продуктів, вироблених на його основі.
В процесі такої обробки в маслі відбуваються хімічні реакції, і утворюються так звані транс-жири. Згідно з останніми науковими даними, вживання транс-жирів призводить до порушення метаболізму, призводить до ожиріння, до розвитку ішемічної хвороби серця, а також викликає інші смертельно небезпечні захворювання. Чим твердіше маргарин, тим більше в ньому транс-жирів і навпаки.
Шортенінг - кондитерський або кулінарний жир, який застосовується для додання м'якості і розсипчастості борошняних виробів. Такий жир виготовляють в даний час з найдешевших і шкідливих для здоров'я пальмового масла і соєвого масла. Цей жир, як і маргарин відноситься до шкідливих для здоров'я транс-жирів. Досліди на щурах показали, що шортенінг викликає ракові захворювання. Це дуже небезпечна добавка, яка присутня майже в усіх кондитерських виробах, цукерках, а також глазурі і плитковому шоколаді.

Сподіваюся ви вже зрозуміли, що наші предки їли зовсім інший хліб, не схожий на сучасний.

- Вчіться читати етикетки!
- Дивіться уважно, що ви купуєте своїм дітям!
- Вибирайте продукти харчування, в яких мінімальний склад інгредієнтів.
- Чим менше терміни придатності, тим краще.
- Вчіться готувати все для своїх дітей самі!
- Не купуйте солодощі і булки, до складу яких входять маргарин і шортенінг.
- Шукайте здорову альтернативу, замінюйте шкідливі продукти на корисні і смачні!
- Завжди пам'ятайте, що сучасній харчовій промисловості, фармакологічної індустрії не потрібні здорові люди!
Я бажаю міцного здоров'я Вам і вашим дітям!

Взято з

https://www.facebook.com/groups/nature. ... 976481761/
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: А поговорить...

Сообщение Владимир 61 » 23 сен 2018, 22:47

Ви в курсі, на що здатне активоване вугілля? Тримайте повний список способів його застосування



Багато з нас знають, наскільки кориснe активоване вугілля, розуміють, як і для чого його потрібно застосовувати, однак це не зовсім так. Більшість не знає, що цей медичний препарат здатний на більше, ніж просто вирішити питання з виведенням токсинів з організму. Представляємо весь перелік проблем, які вирішує активоване вугілля.

Засіб від здуття живота і метеоризму

Всі люди знають, що таке гази. У середньостатистичної людини гази виходять 14 разів на добу. Це явище вважається цілком нормальним.

Однак якщо вас з тих чи інших причин став мучити метеоризм, або здуття живота, що супроводжується різкими болями, на допомогу прийде активоване вугілля.

Виходячи з останніх досліджень американських вчених, прийом активованого вугілля перед прийомом їжі значною мірою скорочує обсяг кишкових газів.

Вугілля може знизити рівень холестерину

Підвищений рівень холестерину в організмі збільшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань на 100%.

Один дослідний досвід показав, що люди, які брали 8 грамів активованого вугілля щодня протягом одного місяця знизили рівень «неякісного» LDL-холестерину на 40 з гаком відсотків, при цьому обсяг «корисного» холестерину підвищився майже на 10%.

І навіщо використовувати всякі статини з їх побічними ефектами ?!

Вугілля сприяє збереженню здоров’я нирок

Хтось із читачів напевно не знає, що щодня наші нирки очищають порядку 115-140 літрів крові, з чого виробляється 1-2 літри сечі, що складається з відходів та зайвої рідини.

У комплексі з печінкою нирки вважаються найдосконалішою очисною системою, відомою людині в природі.

Але вживаючи в їжу цукор, сіль, різні консерванти, тваринні жири і білки, ви можете викликати різні хвороби та ниркову недостатність.

Причому тут активоване вугілля? При тому, що воно виводить з організму сечові токсини та іншу сечовину, яку виробляють нирки в процесі очищення крові.

За допомогою вугілля можна швидко вилікувати безліч харчових отруєнь

Отруєння харчовими продуктами – це одне з найпоширеніших явищ у всьому світі. За дослідженнями аналітиків, тільки в США кожен день реєструється понад 8 мільйонів випадків харчового отруєння.

Активоване вугілля – це один з найефективніших і недорогих способів лікування при отруєнні їжею. Якщо прийняти засіб на перших стадіях отруєння, коли проявляється блювота, понос, біль в животі, то з великою часткою ймовірності вам вдасться уникнути важких наслідків і втрачених днів над унітазом, так як вугілля повинне вивести токсичні речовини, які є причинами перерахованих симптомів.

Швидке виведення токсинів і робить цей універсальний препарат відмінним засобом при харчових отруєннях.

Застосування для очищення шкіри

Щодня пори нашої шкіри, особливо в ділянках особи забиваються жиром і брудом, що вельми старить зовнішність будь-якої людини. На жаль, майже всі косметичні засоби для очищення шкіри засновані на хімічних речовинах ненатурального походження.

Активоване вугіллячко, немов магніт або насос, висмоктує з пір будь-який бруд і весь жир, після чого шкіра стає м’якою, чистою, і шовковистою!

Засіб, що робить будь-яке волосся розкішним

Йдеться все про ті же токсини, жири і грязь, які забивають пори шкіри, роблячи зовнішній вигляд людини засаленим.

За допомогою активованого вугілля можна легко і швидко очистити волосяні фолікули, надавши їм витончений вид, що виражається в шовковитості і блиску.

Цей засіб відрізняється від шампунів тим, що останні, як правило, складаються з токсичних хімічних елементів, а вугілля – речовина суто натуральне.

Як легко відбілити зуби?

Сперечаємося, якщо її у вас немає, то ви зможете її знайти – голлівудську білосніжну усмішку? Причому, на це не треба витрачати величезні кошти, відвідуючи дорогі клініки з надсучасними лікарями.

Вам всього лише потрібно обдати зубну щітку активованим вугіллям і почистити зуби, і проробляти це 2-3 рази на тиждень.

Препарат відмінно справляються з очищенням зубної емалі, відокремлюючи від неї мікрочастинки, які є основою зубного нальоту.

Завжди приємний запах з рота

Це особливо актуально для людей, які страждають від цієї проблеми!

Вугілля є не тільки надефективними дезінфікуючим засобом, він також сприяє приведенню кислотно-лужного балансу до нормально рівня. Завдяки цьому, як зуби, так і ясна будуть надійно захищенні від бактерій, що викликають різні ротові захворювання.

Проведіть чистку зубів щіткою, посипаною активованим вугіллям і робіть це без всяких хвилювань і страхів, того що зуби залишаться чорними, тому що речовина легко виполіскується звичайною водою.

Боїтеся передчасно постаріти? Вугілля в допомогу!

Активованим вугіллям вирішують і цю проблему. Він сприяє омолодженню, даруючи шкірі свіжий вигляд, волоссю – шик і блиск, зубам – білосніжність.

Однак найцікавіше – вчені довели, що якщо приймати вугілля регулярно, з організму будуть виходити всі токсини і шлаки, що шкодять організму в цілому і конкретним органам окремо. Разом з тим, ця чорна речовина активна руйнує клітини, що сприяють передчасному старінню організму.
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Пред.След.

Вернуться в Барахолка

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9

cron