Салаты

Салаты

Сообщение Владимир 61 » 05 сен 2018, 06:53

• 1 баклажан

• 1 цибулина

• 3 зубчики часнику

• 1 столова ложка оцту 9%

• 2 столові ложки соєвого соусу

• 4 столові ложки рослинної олії

Починаємо приготування:
Изображение

Овочі, запечені в маринаді: фантастично смачно

Запечені овочі – ідеальна страва для пікніка чи на святковий стіл. Але і до звичайного столу теж підійде, бо є надзвичайно смачною.

Запечені овочі виходять просто божественно смачними. І завжди з’їдаються повністю, скільки б ви їх не приготували.

Овочі в духовці самі по собі смачні, але з нашим маринадом вони виходять приголомшливими.

Необхідні інгредієнти:

• 1 болгарський перець

• 1 кабачок

• 1 баклажан

Часник очищаємо і видавлюємо в миску через прес . Туди ж додаємо рослинну олію, оцет і соєвий соус.

Все ретельно перемішуємо. Всі підготовлені овочі ретельно промиваємо і очищаємо. А потім нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в миску.

Заливаємо їх маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі.

Миску накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.

Деко накриваємо пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися заготовку на 20-30 хвилин.

Готові овочі дістаємо з духовки, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Владимир 61
 
Сообщений: 4231
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 05 сен 2018, 14:57

Баклажани як гриби, швидкого приготування з часником

Изображение


Чудова закуска з баклажанів, яка нагадує гриби з часником. Баклажани швидко готуються, їх можна подавати і гостям на свято, і так їсти з домашніми.

Всього одна ніч і мариновані баклажани у вас на столі. А смачні які, просто неможливо відірватися.

Складові:

баклажани – 2 кілограми;

часник – 1 головка;

кріп – 250 грам;


оцет 9% -10 столових ложок;

сіль – 1,5-2 столові ложки;

вода – 2,5 літра;

Баклажани як гриби, швидкого приготування з часником, рецепт, як готувати:

Баклажани порізати кубиками, приблизно 1,5 сантиметра.

Закип’ятити воду, додати туди оцет і сіль.

У киплячий маринад покласти баклажани і варити 5 хвилин.

Потім потрібно відкинути баклажани на друшляк, і дати воді стекти протягом години, остудити.

Додати до баклажанів часник, кріп і рослинну олію.

Викладіть баклажани в баночки, закрийте капроновими кришками і поставте в холодильник на добу. Через добу баклажани готові.

Зберігайте також в холодильнику.

Читайте також: Овочі, запечені в маринаді: фантастично смачно

Баклажани як гриби порадують вас своїм насиченим і багатим смаком. Одночасно легка і ситна страва. Дуже смачно!

Смачних вам заготовок, і приємного апетиту!
Владимир 61
 
Сообщений: 4231
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 10 сен 2018, 14:38

Владимир 61
 
Сообщений: 4231
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 22 сен 2018, 20:42

Изображение

Ми зібрали добірку з смачних салатів. Вибирай на свій смак!

Салат «Загадка»



складові

Твердий сир – 150 гр
Ковбаса сирокопчена – 200 гр
Морква сира – 1 шт
Часник 2 зубки
Сіль і майонез.

На млинці:

Яйце куряче – 4 шт
Крохмаль – 1.5 ст.ложки

Приготування

Спочатку випікаємо млинці. Для цього збиваємо яйця з крохмалем, солимо до смаку. Виходить -5 млинчиків.

Даємо охолонути млинцям, ріжемо їх на маленькі смужки. Твердий сир і сиру моркву натираємо на крупній тертці. Ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою. У салатник з’єднуємо і перемішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом з часником. Салат повинен настоятися хвилин 30.

Салат «Ніжний»

Готую його часто, він не тільки дуже смачний, але і не дорогий. Рекомендую!

складові

Шинка – 300 гр
Огірок – 2 шт
Яйця курячі – 3 шт
Сир- 50 гр
Часник – 2 зубки
Сіль за смаком
майонез

Приготування

Огірки, шинку ріжемо соломкою, сир тремо на тертці. Яйця варимо, чистимо, тремо на тертці. Додаємо пропущений через прес часник, солимо, перчимо, заправляємо майонезом. Перемішуємо і подаємо до столу.

Салат «Тиждень»

Салат гарний у будь-який день тижня! Та хоч кожен день весь тиждень його робіть і їжте!

складові

Капуста – 1 невеликий качан
Морква – 2 шт
Крабові палички – 1 упаковка
Майонез – за смаком

приготування

Дрібно нашаткувати капусту, перетерти з сіллю. Натерти на дрібній тертці моркву. Нарізати крабове м’ясо. З’єднати всі продукти в глибокому салатнику. Додати майонез і перемішати. Не забудьте трохи посолити.



Салат «90 – 60 – 90»

Цей салатик я в перший раз спробувала в кафе. Він мені так сподобався, що прийшовши додому, я його тут же приготувала.

складові

Грудка куряча – 1 шт
Броколі – 1 пачка, приблизно 0,5 кг
Огірки мариновані середнього розміру – 6-7 шт
Майонез легкий
Сіль – щіпка

Приготування

Підготовлену курку відварюємо в підсоленій воді до готовності

Брокколі заливаємо окропом на 10 хвилин. Остиглу курку поділяємо на волокна, броколі ріжемо не дуже дрібно. А, ось огірки – дрібно. Все разом з’єднуємо і заправляємо майонезом

Салат з баклажанів, маринованої цибулі та яєць

Цей салат подобається абсолютно всім, і навіть тим, хто до баклажанів байдужий. Ваші гості будуть в захваті!

складові

Баклажани – 500 гр
Яйце куряче – 4 шт
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Майонез або сметана
Гірчиця зернова – за смаком
Оцет 6-9% – 1 ст. ложка
Сіль – 1 ч. Ложка
Цукор – 1 ч. Ложка
Олія для смаження

Приготування

Яйця зварити, баклажани помити. Баклажани порізати соломкою, скласти в миску, посолити і залити холодною водою. Дати постояти 10-15 хвилин. Тим часом, почистити цибулю, порізати тонкими півкільцями. Додати сіль, цукор, оцет, залити водою. З баклажан злити воду, добре їх віджати. Потім обсмажити на олії.

Яйця нарізати соломкою. З цибулі злити воду. Змішати баклажани, мариновану цибулю і яйця. Додати домашній майонез за цим рецептом і гірчицю. Пробуйте на сіль, якщо солі мало, посоліть. Подавати салат можна в салатник або викласти в кільце для салатів. Це вже як вам більше подобається, все одно все з’їдять до грама.

Смачного!

Взято з

https://shponder.com/%D0%BF%D1%96%D0%B4 ... %81%D1%82/
Владимир 61
 
Сообщений: 4231
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 23 сен 2018, 20:03

Изображение


Изображение





Рецепт))) тоненько порізані помідор, солений огірок, червона цибулька+кубиками твердий сир, булочка з кунжутом (підсмадити на сухій пательні)+маааааленькі котлетки+ листя салату(мені до смаку рукола, але можна і інш.)+кунжут. Залити соусом: оливкова олійка, соевий соус, зовсім трішки майонезу (додала ще по крапельці бальзамічного, вустерського та устрічного....ну то так бо було))) )

Взято з

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Владимир 61
 
Сообщений: 4231
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 03 окт 2018, 19:17

Салат «Первый снег»! Этот рецепт у вас попросит каждый гость!

Изображение

Одним из коронных блюд — это салаты. Сегодня мы Вам представим рецепт салата «Первый снег», красивый и очень вкусный.
Итак, рецепт этого салата следующий:

Вареную курицу нарежьте на кусочки
Яйца натрите на крупной терке
Порубите ядра грецкого ореха
Натрите на крупной терке сыр твердых сортов

Этапы приготовления:

1 Слой курицы + майонезная сетка
2 Слой грецких орехов + майонезная сетка
3 Слой тертого сыра + майонезная сетка
4 Слой тертых яиц + майонезная сетка
5 Самый верх салата украсьте черным безкосточковым виноградом.
6 Перед самой подачей на стол — бока осыпьте тертым свежим сыром.
А из волокон тертого сыра сделайте снежинки, как показано в видео

https://youtu.be/8sP2YACgxmY
Владимир 61
 
Сообщений: 4231
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение AndrewR » 16 дек 2018, 04:58

Почему салат называется "Первый снег" не очень поняла, но рецепт аппетитный, обязательно приготовлю на Новогодний стол :D
AndrewR
 
Сообщений: 5
Зарегистрирован: 16 дек 2018, 04:51

Re: Салаты

Сообщение profugol » 19 фев 2019, 18:57

Легкий рецепт - салат с консервированной фасолью.
Изображение
Понадобится

200 г отварной куриной грудки;
½ среднего кочана пекинской капусты;
200 г консервированной или варёной красной фасоли;
200 г консервированной кукурузы;
2–3 столовые ложки майонеза;
соль — по вкусу.

Приготовление

Нарежьте остывшую курицу большими кусочками. Крупно нашинкуйте капусту. Добавьте к ингредиентам фасоль, кукурузу, майонез и соль и перемешайте.
profugol
 
Сообщений: 9
Зарегистрирован: 23 авг 2014, 12:35

Re: Салаты

Сообщение Lada » 02 май 2019, 08:03

Мне нравится такая капуста.
Квашеная капуста (быстрый способ)
Изображение
Рецепт «быстрой» квашеной капусты, приготовленной горячим способом.
Продукты
Капуста белокочанная - 10 кг
Морковь - 600 г
Рассол - сколько уйдет
Для рассола (на 1 л воды):
Сахар - 1 ст. ложка
Соль - 1 ст. ложка

Продукты для квашения капусты быстрым способом.
Как приготовить быструю квашеную капусту горячим способом:

Капусту очистить от грязных и поврежденных листьев, тонко нашинковать.
Морковь вымыть, очистить, нарезать тонкой соломкой или натереть на крупной терке.
Капусту и морковь соединить, перемешать.
Подготовленные овощи выложить в эмалированную посуду.
Приготовить рассол, довести его до кипения.
Затем залить им смесь капусты с морковью.
Выдержать при комнатной температуре в течение 2 дней, а затем переставить квашеную капусту в прохладное место.
Квашеная капуста быстрого приготовления готова.
Приятного аппетита!
Lada
 
Сообщений: 183
Зарегистрирован: 02 апр 2012, 16:38


Вернуться в Оригинальные рецепты

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1

cron