Салаты

Салаты

Сообщение Владимир 61 » 05 сен 2018, 06:53

• 1 баклажан

• 1 цибулина

• 3 зубчики часнику

• 1 столова ложка оцту 9%

• 2 столові ложки соєвого соусу

• 4 столові ложки рослинної олії

Починаємо приготування:
Изображение

Овочі, запечені в маринаді: фантастично смачно

Запечені овочі – ідеальна страва для пікніка чи на святковий стіл. Але і до звичайного столу теж підійде, бо є надзвичайно смачною.

Запечені овочі виходять просто божественно смачними. І завжди з’їдаються повністю, скільки б ви їх не приготували.

Овочі в духовці самі по собі смачні, але з нашим маринадом вони виходять приголомшливими.

Необхідні інгредієнти:

• 1 болгарський перець

• 1 кабачок

• 1 баклажан

Часник очищаємо і видавлюємо в миску через прес . Туди ж додаємо рослинну олію, оцет і соєвий соус.

Все ретельно перемішуємо. Всі підготовлені овочі ретельно промиваємо і очищаємо. А потім нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в миску.

Заливаємо їх маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі.

Миску накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.

Деко накриваємо пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися заготовку на 20-30 хвилин.

Готові овочі дістаємо з духовки, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 05 сен 2018, 14:57

Баклажани як гриби, швидкого приготування з часником

Изображение


Чудова закуска з баклажанів, яка нагадує гриби з часником. Баклажани швидко готуються, їх можна подавати і гостям на свято, і так їсти з домашніми.

Всього одна ніч і мариновані баклажани у вас на столі. А смачні які, просто неможливо відірватися.

Складові:

баклажани – 2 кілограми;

часник – 1 головка;

кріп – 250 грам;


оцет 9% -10 столових ложок;

сіль – 1,5-2 столові ложки;

вода – 2,5 літра;

Баклажани як гриби, швидкого приготування з часником, рецепт, як готувати:

Баклажани порізати кубиками, приблизно 1,5 сантиметра.

Закип’ятити воду, додати туди оцет і сіль.

У киплячий маринад покласти баклажани і варити 5 хвилин.

Потім потрібно відкинути баклажани на друшляк, і дати воді стекти протягом години, остудити.

Додати до баклажанів часник, кріп і рослинну олію.

Викладіть баклажани в баночки, закрийте капроновими кришками і поставте в холодильник на добу. Через добу баклажани готові.

Зберігайте також в холодильнику.

Читайте також: Овочі, запечені в маринаді: фантастично смачно

Баклажани як гриби порадують вас своїм насиченим і багатим смаком. Одночасно легка і ситна страва. Дуже смачно!

Смачних вам заготовок, і приємного апетиту!
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 10 сен 2018, 14:38

Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 22 сен 2018, 20:42

Изображение

Ми зібрали добірку з смачних салатів. Вибирай на свій смак!

Салат «Загадка»



складові

Твердий сир – 150 гр
Ковбаса сирокопчена – 200 гр
Морква сира – 1 шт
Часник 2 зубки
Сіль і майонез.

На млинці:

Яйце куряче – 4 шт
Крохмаль – 1.5 ст.ложки

Приготування

Спочатку випікаємо млинці. Для цього збиваємо яйця з крохмалем, солимо до смаку. Виходить -5 млинчиків.

Даємо охолонути млинцям, ріжемо їх на маленькі смужки. Твердий сир і сиру моркву натираємо на крупній тертці. Ковбасу нарізаємо тоненькою соломкою. У салатник з’єднуємо і перемішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом з часником. Салат повинен настоятися хвилин 30.

Салат «Ніжний»

Готую його часто, він не тільки дуже смачний, але і не дорогий. Рекомендую!

складові

Шинка – 300 гр
Огірок – 2 шт
Яйця курячі – 3 шт
Сир- 50 гр
Часник – 2 зубки
Сіль за смаком
майонез

Приготування

Огірки, шинку ріжемо соломкою, сир тремо на тертці. Яйця варимо, чистимо, тремо на тертці. Додаємо пропущений через прес часник, солимо, перчимо, заправляємо майонезом. Перемішуємо і подаємо до столу.

Салат «Тиждень»

Салат гарний у будь-який день тижня! Та хоч кожен день весь тиждень його робіть і їжте!

складові

Капуста – 1 невеликий качан
Морква – 2 шт
Крабові палички – 1 упаковка
Майонез – за смаком

приготування

Дрібно нашаткувати капусту, перетерти з сіллю. Натерти на дрібній тертці моркву. Нарізати крабове м’ясо. З’єднати всі продукти в глибокому салатнику. Додати майонез і перемішати. Не забудьте трохи посолити.



Салат «90 – 60 – 90»

Цей салатик я в перший раз спробувала в кафе. Він мені так сподобався, що прийшовши додому, я його тут же приготувала.

складові

Грудка куряча – 1 шт
Броколі – 1 пачка, приблизно 0,5 кг
Огірки мариновані середнього розміру – 6-7 шт
Майонез легкий
Сіль – щіпка

Приготування

Підготовлену курку відварюємо в підсоленій воді до готовності

Брокколі заливаємо окропом на 10 хвилин. Остиглу курку поділяємо на волокна, броколі ріжемо не дуже дрібно. А, ось огірки – дрібно. Все разом з’єднуємо і заправляємо майонезом

Салат з баклажанів, маринованої цибулі та яєць

Цей салат подобається абсолютно всім, і навіть тим, хто до баклажанів байдужий. Ваші гості будуть в захваті!

складові

Баклажани – 500 гр
Яйце куряче – 4 шт
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Майонез або сметана
Гірчиця зернова – за смаком
Оцет 6-9% – 1 ст. ложка
Сіль – 1 ч. Ложка
Цукор – 1 ч. Ложка
Олія для смаження

Приготування

Яйця зварити, баклажани помити. Баклажани порізати соломкою, скласти в миску, посолити і залити холодною водою. Дати постояти 10-15 хвилин. Тим часом, почистити цибулю, порізати тонкими півкільцями. Додати сіль, цукор, оцет, залити водою. З баклажан злити воду, добре їх віджати. Потім обсмажити на олії.

Яйця нарізати соломкою. З цибулі злити воду. Змішати баклажани, мариновану цибулю і яйця. Додати домашній майонез за цим рецептом і гірчицю. Пробуйте на сіль, якщо солі мало, посоліть. Подавати салат можна в салатник або викласти в кільце для салатів. Це вже як вам більше подобається, все одно все з’їдять до грама.

Смачного!

Взято з

https://shponder.com/%D0%BF%D1%96%D0%B4 ... %81%D1%82/
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 23 сен 2018, 20:03

Изображение


Изображение





Рецепт))) тоненько порізані помідор, солений огірок, червона цибулька+кубиками твердий сир, булочка з кунжутом (підсмадити на сухій пательні)+маааааленькі котлетки+ листя салату(мені до смаку рукола, але можна і інш.)+кунжут. Залити соусом: оливкова олійка, соевий соус, зовсім трішки майонезу (додала ще по крапельці бальзамічного, вустерського та устрічного....ну то так бо було))) )

Взято з

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение Владимир 61 » 03 окт 2018, 19:17

Салат «Первый снег»! Этот рецепт у вас попросит каждый гость!

Изображение

Одним из коронных блюд — это салаты. Сегодня мы Вам представим рецепт салата «Первый снег», красивый и очень вкусный.
Итак, рецепт этого салата следующий:

Вареную курицу нарежьте на кусочки
Яйца натрите на крупной терке
Порубите ядра грецкого ореха
Натрите на крупной терке сыр твердых сортов

Этапы приготовления:

1 Слой курицы + майонезная сетка
2 Слой грецких орехов + майонезная сетка
3 Слой тертого сыра + майонезная сетка
4 Слой тертых яиц + майонезная сетка
5 Самый верх салата украсьте черным безкосточковым виноградом.
6 Перед самой подачей на стол — бока осыпьте тертым свежим сыром.
А из волокон тертого сыра сделайте снежинки, как показано в видео

https://youtu.be/8sP2YACgxmY
Владимир 61
 
Сообщений: 5018
Зарегистрирован: 05 янв 2017, 18:16

Re: Салаты

Сообщение AndrewR » 16 дек 2018, 04:58

Почему салат называется "Первый снег" не очень поняла, но рецепт аппетитный, обязательно приготовлю на Новогодний стол :D
AndrewR
 
Сообщений: 7
Зарегистрирован: 16 дек 2018, 04:51

Re: Салаты

Сообщение profugol » 19 фев 2019, 18:57

Легкий рецепт - салат с консервированной фасолью.
Изображение
Понадобится

200 г отварной куриной грудки;
½ среднего кочана пекинской капусты;
200 г консервированной или варёной красной фасоли;
200 г консервированной кукурузы;
2–3 столовые ложки майонеза;
соль — по вкусу.

Приготовление

Нарежьте остывшую курицу большими кусочками. Крупно нашинкуйте капусту. Добавьте к ингредиентам фасоль, кукурузу, майонез и соль и перемешайте.
profugol
 
Сообщений: 29
Зарегистрирован: 23 авг 2014, 12:35

Re: Салаты

Сообщение Lada » 02 май 2019, 08:03

Мне нравится такая капуста.
Квашеная капуста (быстрый способ)
Изображение
Рецепт «быстрой» квашеной капусты, приготовленной горячим способом.
Продукты
Капуста белокочанная - 10 кг
Морковь - 600 г
Рассол - сколько уйдет
Для рассола (на 1 л воды):
Сахар - 1 ст. ложка
Соль - 1 ст. ложка

Продукты для квашения капусты быстрым способом.
Как приготовить быструю квашеную капусту горячим способом:

Капусту очистить от грязных и поврежденных листьев, тонко нашинковать.
Морковь вымыть, очистить, нарезать тонкой соломкой или натереть на крупной терке.
Капусту и морковь соединить, перемешать.
Подготовленные овощи выложить в эмалированную посуду.
Приготовить рассол, довести его до кипения.
Затем залить им смесь капусты с морковью.
Выдержать при комнатной температуре в течение 2 дней, а затем переставить квашеную капусту в прохладное место.
Квашеная капуста быстрого приготовления готова.
Приятного аппетита!
Lada
 
Сообщений: 258
Зарегистрирован: 02 апр 2012, 16:38

Re: Салаты

Сообщение Lada » 05 июн 2019, 08:10

Просто и вкусно салат оливье.
Простой "Оливье"
Изображение
Какой у нас на столе салат номер один? Его делают и на день рождения, и на Новый Год, и просто на ужин. Ну, конечно же, салат оливье.
Продукты
(на 6 порций)
Картофель - 4-5 шт.
Морковь - 1-2 шт.
Огурцы соленые - 2-3 шт.
Колбаса вареная (или ветчина) - 300 г
Яйца куриные - 5-6 шт.
Лук репчатый - 1 шт.
Зелень (петрушка, укроп) - 0,5 пучка
Горошек зеленый консервированный (по желанию) - по вкусу
Майонез - 150-200 г (по вкусу)
Перец - по вкусу
Соль - по вкусу

Как приготовить салат оливье простой:

Яйца выложить в кастрюлю, залить холодной водой. Поставить на огонь, довести до кипения. Варить на среднем огне 10 минут. Кипяток слить, залить вареные яйца холодной водой.
Вымыть картофель и морковь, залить в кастрюле холодной водой, поставить на огонь. Довести до кипения и варить на небольшом огне под крышкой до готовности овощей (около 20 минут). Слить воду. Остудить овощи.
Яйца очистить, нарезать кубиками.
Огурцы соленые нарезать кубиками.
Колбасу нарезать кубиками.
Морковь очистить, нарезать кубиками.
Картофель очистить, нарезать кубиками.
Лук репчатый очистить, вымыть, нарезать мелко.
Зелень вымыть и мелко нарезать.
Все подготовленные ингредиенты выложить в миску. Посолить, поперчить, заправить салат оливье майонезом.
Салат хорошо перемешать. Можно подавать, а можно охладить салат оливье в течение 2-3 часов.
Салат оливье простой готов.
Приятного аппетита!
Lada
 
Сообщений: 258
Зарегистрирован: 02 апр 2012, 16:38

След.

Вернуться в Оригинальные рецепты

Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2

cron