Re: Оригинальные блюда
Добавлено: 26 мар 2019, 11:13
Як переробити МИНУЛОРІЧНі ГОРІХИ?
Варіанти:
1. Паста академіка М.Амосова для серця і імунітету. Її своїм пацієнтам прописував лікар для швидшого видужання - після операцій та хвороб.
Інгредієнти:
- курага - 250 г; =можна замінити сушеними абрикосами=
- ізюм з винограду темних сортів- 250 г;
- чорнослів сушений (НЕ в'ялений) - 250 г;
- інжир - 250 г;
- волоський горіх - 1 стакани (можна більше);
- лимон - 1 шт.; =можна замінити смородиною сушеною/свіжою 200 г=
- мед натуральний - польовий, гірський, луговий, квітковий - 250 г.
Приготування
Сухофрукти промити і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Ядра горіхів розмолоти. Лимони вимити, нарізати на шматочки, вийняти кісточки і перемолоти в блендері. Всі інгредієнти з'єднати, залити медом і перемішати. Зберігати в холодильнику.
На ринку має ціну від 160 грн/250 грам.
Джерело: [https://liza.ua]
2. Паста з волоських горіхів та спецій:
300 г волоських горіхів;
150 г меду;
1 ч.л солі;
на вибір: 1 мускатний горіх або куркума 1 ч.л. порошку (особливо тим, хто хоче вагу скинути);
ваніль або кориця 0,5 ч.л. порошку і 2 ч.л. порошку відповідно.
Передостання складова - якщо паста універсального призначення.
Остання складова - якщо хочете приготувати пасту до десерту.
Горіхи подрібнюємо, додаємо мед, сіль та спеції, які Ви уподобали, все ретельно перемішуємо, і паста готова. Зберігати в холодильнику.
ЯК ВЖИВАТИ ці ПАСТИ? В ідеалі - натщесерце з ранку по столовій ложці і перед сном (можна і в обід). Дозування для дитини вдвічі менше - по чайній ложці. Продукт досить багатий на цукор, і, хоч він натурального походження, людям з діабетом і схильним до алергії варто лікуватися пастою Амосова з обережністю! Пасту можна запивати чаєм або водою, але розводити на манер варення в рідини небажано. Дія пасти спрямована на активізацію природного захисту організму.
Варіанти:
1. Паста академіка М.Амосова для серця і імунітету. Її своїм пацієнтам прописував лікар для швидшого видужання - після операцій та хвороб.
Інгредієнти:
- курага - 250 г; =можна замінити сушеними абрикосами=
- ізюм з винограду темних сортів- 250 г;
- чорнослів сушений (НЕ в'ялений) - 250 г;
- інжир - 250 г;
- волоський горіх - 1 стакани (можна більше);
- лимон - 1 шт.; =можна замінити смородиною сушеною/свіжою 200 г=
- мед натуральний - польовий, гірський, луговий, квітковий - 250 г.
Приготування
Сухофрукти промити і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Ядра горіхів розмолоти. Лимони вимити, нарізати на шматочки, вийняти кісточки і перемолоти в блендері. Всі інгредієнти з'єднати, залити медом і перемішати. Зберігати в холодильнику.
На ринку має ціну від 160 грн/250 грам.
Джерело: [https://liza.ua]
2. Паста з волоських горіхів та спецій:
300 г волоських горіхів;
150 г меду;
1 ч.л солі;
на вибір: 1 мускатний горіх або куркума 1 ч.л. порошку (особливо тим, хто хоче вагу скинути);
ваніль або кориця 0,5 ч.л. порошку і 2 ч.л. порошку відповідно.
Передостання складова - якщо паста універсального призначення.
Остання складова - якщо хочете приготувати пасту до десерту.
Горіхи подрібнюємо, додаємо мед, сіль та спеції, які Ви уподобали, все ретельно перемішуємо, і паста готова. Зберігати в холодильнику.
ЯК ВЖИВАТИ ці ПАСТИ? В ідеалі - натщесерце з ранку по столовій ложці і перед сном (можна і в обід). Дозування для дитини вдвічі менше - по чайній ложці. Продукт досить багатий на цукор, і, хоч він натурального походження, людям з діабетом і схильним до алергії варто лікуватися пастою Амосова з обережністю! Пасту можна запивати чаєм або водою, але розводити на манер варення в рідини небажано. Дія пасти спрямована на активізацію природного захисту організму.