Владимир 61 » 14 фев 2024, 18:54
Візочка Гончарова. Ану, хто відгадає диво-траву??
(Опис з магазину насіння)
Листя цієї смачної маленької трави чудово підходять для приготування салатів, супів, рагу, що завгодно!
Він має дуже високий вміст білка 15-20%. У листі також дуже багато заліза та є хорошим джерелом кальцію, хрому, кобальту, молібдену, магнію, марганцю, кремнію, цинку та вітаміну С.
Їжте листя сирими, вареними і завареними як чай. Додайте листя до песто, бутербродів, яєчні та салатів. Надзвичайно поживні листя використовувалися для розвитку дітей, які страждають від недоїдання, а також для людей, які одужують після хвороби.
Це заспокійлива та цілюща трава для всієї травної системи, яка допомагає полегшити такі захворювання, як запалення, виразки та розлади кишечника.
володіє багатьма цілющими властивостями цінного засобу американських індіанців, слизького в’яза. При будь-яких респіраторних захворюваннях може принести користь. Його також використовують як чай, а листя їдять при артриті, ревматизмі, зараженні крові, запорі, коліті, гастриті, розладі травлення, цукровому діабеті, кандидозі, раку, втомі, переломах, виразках у роті, для зміцнення серця, покращення зору. а також для підтримки функції щитовидної залози, печінки, жовчного міхура, нирок, сечового міхура та лімфатичної системи тощо, тощо, тощо »
Я просто подумав, що це просто зручний і смачний овочевий салат, але після невеликого дослідження в Інтернеті я зрозумів, що це ліки від усього, що вас хвилює?
Я люблю поласувати ним, коли блукаю, оскільки він зовсім не гіркий, не кислий і навіть не терпкий, як можуть бути деякі дикі трави.
На смак хрусткий і соковитий, як пагони снігового гороху! Так само добре, як і будь-який інший комерційно вирощений зелений салат, на мій погляд!!!
Він буде рости в будь-якому вологому місці, створюючи величезні врожаї смачного листя, яким насолоджуються люди та будь-які інші травоїдні тварини, які у вас можуть бути. Багате залізом листя та молоді пагони можна їсти сирими...